III Edició Campus Futbol Àlex Granell


NOTA IMPORTANT
Els últims esdeveniments vinculats al coronavirus ha fet que continuem apostant per poder fer d’aquest estiu un moment de gaudir i aprenentatge✅ per a tots els que ja s’han apuntat i els que encara no ho han fet perquè volien esperar a veure com acabava tot.
Seguim amb les mateixes dates (del 28 de juny al 4 de juliol). Tot i encara estar pendents del permís definitiu. Canviem d’instal•lacions‼️ (en el centre d’aquesta magnífica ciutat) ✔️Podrem gaudir de totes les prestacions i serveis que la ciutat de Banyoles ofereix per fer les activitats relacionades amb la natura i el seu propi entorn. Tindrem a disposició el camp de Futbol del Club Banyoles.
•Re-confirmeu la plaça enviant un correu de validació✅ a gerencia@organitza.net , indicant el nom de l’inscrit i la confirmació de la inscripció. Necessitem saber que tot i el canvi d’ubicació manteniu la vostra intenció de participar de la 3a edició del Campus Àlex Granell.
•Us donem les gràcies per la vostra comprensió i solidaritat.

Per tal d’estar informats dels protocols i procediments que es seguiran durant la realització del casal d’estiu, així com de les mesures preventives que es faran, us adrecem a la pàgina web (visitar la web) que ha creat la Generalitat de Catalunya per tal d’exposar totes les mesures que s’estan prenent. Us recordem que les activitats de lleure a l’estiu es regiran per la normativa que hi hagi vigent en l’inici de l’activitat.

Descarrega’t la Declaració de Responsabilitat que haureu de portar signada al coordinador el primer dia (descarrega’t la declaració)

El Campus

En el Campus de l’Àlex es portaran a terme una gran varietat d’activitats, tot i que el futbol serà la principal: futbol, relació amb el medi natural, curses d’orientació, tir amb arc, jocs d’associació, jocs de nit, treking, piscina, activitats de networking, entre d’altres.

Informació d’Interès

Dates: del 28 de juny al 4 de juliol del 2020
Places: 80′ inscrits amb pensió complerta
Instal·lacions: Allotjament a les Instal.lacions de l’Alberg de Banyoles i al Camp del Club de Futbol Banyoles
veure instal·lacions
Preu: 540€ (pagament fraccionat 50% abans del 3 de maig i el 50% restant abans del 20 de juny)

Dossier informatiu (versió català)

Descarrega’t el dossier informatiu en català (PDF) per a més informació

Dosier informativo (versión castellano)

Descarga el dossier informativo en castellano (PDF) para más información

Formulario de Inscripción

Inscriu-te emplenant el formulari d’inscripcions