Què fem

ORGANITZA S.L. desenvolupa la seva actuació en tot el territori català al voltant de quatre grans eixos.

Àmbit educatiu: Al servei d’alumnes, mestres, professors i associacions de pares i mares per encarregar-nos de tots els processos en el muntatge de sortides, crèdits de síntesi, festes, xerrades, organització activitats extraescolars…

Àmbit privat i institucional: Organització d’esdeveniments socials i multitudinaris, com actes de festa major, animacions, trobades, casals de lleure, campus esportius… Especialistes en congressos, convencions, homenatges, jubilacions, presentació de productes… EN TOTS ELS CASOS DES DE L’ INICI I FINS AL FINAL. Gestió integral i/o parcial d’equipaments esportius i socioculturals o dinamització d’espais i usos, mitjançant equips de treball.

Presentació i conduccions d’actes institucionals, privats (món empresarial) així com funcions d’ speaker per a esdeveniments multitudinaris o reduïts de tots els àmbits (esportius, recreatius…). En JOAN CARLES FOLIA comunicador polièdric entoma moltes i diferents situacions i registres.

Medi Natural: La interacció de la natura i les activitats de lleure, potenciant la preservació de la primera i la seguretat en les segones, són la base en les nostres propostes de sortides, guiatge, i actuacions en el medi/natura.

Calaix d’activitats: Tot i l’ agosarat intent de classificar les diferents possibilitats en la organització d’actes i esdeveniments ORGANITZA S.L. deixa la porta oberta a totes aquelles situacions que requereixin un equip de professionals especialistes en el disseny, planificació i execució d’una idea i/o un fet. És el nostre calaix, a on hi cap tot, o gairebé.

foto-muntatge

“…l’èxit de l’esdeveniment dependrà del disseny, la planificació i l’execució correcte de les múltiples variables que intervenen amb ell i això necessita coneixement i temps…”