Xerrades i cursos per a docents i pares.

XERRADES DE 2 HORES   

 “CAL TREBALLAR ELS 4 CANALS”  (cognitiu, motriu, social i EMOCIONAL) 

No podem descuidar cap d’aquestes quatre potes, és més hem de garantir en la mesura del possible, que les 4 es potenciïn amb un cert equilibri per què qualsevol combinació en que un dels quatre canals trontolli anirà en contra de la llibertat i la felicitat del vostre fill. Un nen físicament  bo, intel·lectualment  potent, socialment estimat però que no sàpiga perdre no podrà ser mai feliç. Una nena alta i guapa, que ho aprova tot i això la fa sentir-se segura però que no és acceptada per les seves companyes tindrà molts problemes per sentir-se reconfortada del tot.

“L’ESCOLA ÉS LA MEVA ALIADA “

De vegades pares i escola no s’entenen, no van en la mateixa direcció i el perjudicat, com sempre, és el nen o nena. Cal crear sinergies de col·laboració , potenciant la comunicació i gestionant les situacions de conflicte (intel·ligència emocional).

CURSOS PER A DOCENTS (6/9 hores)   

“COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES”

Els estudis de magisteri no ens han ensenyat com plantejar / afrontar la comunicació amb les famílies sigui  en situacions individuals (entrevistes) o bé en grup (reunions de classe). Aquest curs amb un mètode basat en el coaching (interacció) vol potenciar aquesta competència.

APRENDRE A APRENDRE (RUTINES DE PENSAMENT)”.

La rutina de pensament és un mètode d’ensenyament  que ben utilitzat pot  ser molt útil en el nostre quefer quotidià. La seva màgia radica en l’estimulació d’una xarxa cognitiva/neuronal que afavoreix un pensament més obert, disciplinar, respectuós i ordenat.